Шукати в цьому блозі

вівторок, 22 жовтня 2013 р.

Засідання науково-краєзнавчого клубу "Дослідник краю"

   17 жовтня 2013 року у читальній залі відділу літератури та інформації з гуманітарних, технічних та природничих наук Вінницької ОУНБ ім. К.А. Тімірязєва відбулася презентація книги історика та краєзнавця з Козятинщини Зої Вільчинської «Наша історія: Адміністративно-територіальний устрій, суспільно-політична історія Козятинщини в контексті історії України з найдавніших часів до сьогодення» у рамках засідання науково-краєзнавчого клубу «Дослідник краю». 
 
    
На 900 сторінках автор узагальнює історію України та Козятинщини і на підставі історичних документів змінює деякі існуючі уявлення про неї. Книга розрахована на широке коло читачів, які цікавляться трагічним і героїчним минулим рідного краю в контексті історії України.
На презентації були присутні Заслужений працівник культури України, доктор історичних наук, доцент кафедри журналістики ВДПУ імені Михайла Коцюбинського Сергій Гальчак, заступник голови Козятинської районної державної адміністрації Аліна Діденко, проректор з гуманітарної освіти та виховання, кандидат історичних наук Вінницького кооперативного інституту Андрій Володимирович Коваль, директор Вінницького будівельного технікуму В'ячеслав Вікторович Шатило, викладачі історії Чернятиського коледжу ВНАУ, директор Козятинської районної центральної бібліотеки Тетяна Василівна Дячук, голова ради ветеранів Козятинського МВПУЗТ Олена Федорівна Пацановська, Заслужений працівник освіти України; голова Асоціації залізничних професійно-технічних навчальних закладів України, співголова міжнародної Асоціації «Освіта без кордонів», дійсний учасник Європейського союзу освіти та науки - Андрій Олексійович Стецюк, директор музею історії міста Козятин Лілія Павлівна Макаревич, заступник директора Вінницького обласного державного архіву Фаїна Аврамівна Винокурова та студентська і учнівська молодь.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар