Шукати в цьому блозі

середу, 11 грудня 2013 р.

Презентація книги Дмитра Малакова

11 грудня 2013 року в приміщенні Вінницького обласного краєзнавчого музею відбулася презентація книги Дмитра Васильовича Малакова "Архітектор Городецький. Архівні розвідки", яка приурочена до 150-річчя з дня народження видатного архітектора.


Лєшек Дезидерій 
Владислав Городецький
 (1863-1930).
с. Шолудьки Брацлавський
 повіт Подільська губернія
 (нині Немирівський район
 Вінницька область).

 


Дмитро Васильович Малаков відомий український краєзнавець, член Національної спілки краєзнавців України, музейник, Почесний член Військово-історичного товариства «НАША СПАДЩИНА», автор 38 книг та понад 700 публікацій у книгах, наукових збірках та популярних виданнях. Його книга «Архітектор Городецький. Архівні розвідки», яка вийшла друком 1999 року у видавництві «Кий», на сьогодні вже є бібліографічною рідкістю. Отож, перевидана книга, доповнена новим інформаційним та ілюстративним матеріалом, не тільки зросла вдвічі в обсязі, але й стала гідною відзнакою пам'яті видатного зодчого та справжнім подарунком для людей.
На презентації були присутні директор київського видавництва "Кий" З. Каменецька, краєзнавці, книгознавці, музейні працівники, молодь та інші.

Під час презентації можна було придбати книгу за ціною видавництва.
 


Немає коментарів:

Дописати коментар