Шукати в цьому блозі

четвер, 27 жовтня 2022 р.

Новинки краєзнавчої літератури!

 


Маринич, В. Хмільницький район у роки Незалежності : події, особистості, спогади 1991–2021 рр.  / В. Маринич, О. Михалиця. – Вінниця : Твори, 2022. – 160 с. : іл.

 

Краєзнавчий фонд поповнився новим краєзнавчим виданням «Хмільницький район у роки Незалежності : події, особистості, спогади 1991–2021 рр.», авторами якого є краєзнавці Оксана Михалиця та Василь Маринич.

Книга «Хмільницький район у роки Незалежності : події, особистості, спогади 1991–2021 рр.» присвячена і першопрохідцям і майбутнім політикам, посадовцям, лідерам думки і просто активним краянам. Написана краєзнавцями, не лише на основі цитувань у ЗМІ, на сайтах районних органів влади, а й на основі спогадів очільників РДА, їх заступників. Це дало змогу створити розлогу панораму подій і фактів про дієвий і сталий поступ хмільничан до самоорганізації і нової якості життя у рідному краї на тлі майже трьох десятків років Незалежності України.

Видання доповнено оригінальними світлинами з особистого архіву голів РДА та з архіву газети «Життєві обрії», які надав Олександр Околодько.

Мета видання – зберегти та дослідити матеріали, свідчення і важливі згадки про розвиток району у роки Незалежності України 1991–2020 рр.


Немає коментарів:

Дописати коментар