Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 22 листопада 2013 р.

Засідання науково-краєзнавчого клубу "Дослідник краю"

21 листопада 2013 року у читальній залі відділу літератури та інформації з гуманітарних, технічних та природничих наук Вінницької ОУНБ ім. К.А. Тімірязєва відбулася презентація книги Миколи Гедза "Зі снівниці літ" у рамках засідання науково-краєзнавчого клубу "Дослідник краю".

      Книга Миколи Гедза «Зі снівниці літ», присвячена 175-річчю переселення сім’ї Мережуків на новогребельську землю, яка стала батьківщиною вдячним нащадкам, виплекала сівачів новизни в ремеслах і професіях, науці і мистецтві.
   Дев’ять поколінь представників одного роду – в іменах (а для декого – і десять!) постають на сторінках видання. Про старших із них – у ретроспективних поглядах на пройдені ними шляхи, на творення долі. Це основа інформаційного та духовного наповнення книги.
 














 На презентації були присутні кандидат філологічних наук, викладач ВДПУ ім. Михайла Коцюбинського, член Вінницької організації НСПУ В.В. Борецький; письменниця, завідуюча музею Є. Гуцала в Новогребельській ЗОШ Калинівського району Н.Ю. Ткаченко; журналіст радіо "Хвиля" ВОДТРК "Вінтера" Т.П. Скомаровська; родина Мережуків, гості з Чернігівської області, Калинівського, Липовецького, Хмільницького районів та ін.




Немає коментарів:

Дописати коментар