Шукати в цьому блозі

четвер, 5 червня 2014 р.

Презентація Програми "Лідерство..."


В рамках занять з підвищення кваліфікації бібліотечних працівників 5 червня 2014 року у бібліотеці Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського була представлена презентація навчального візиту до публічних бібліотек Латвії працівника Вінницької ОУНБ ім. К.А. Тімірязєва Ярослави Бондарчук.
Презентація містила в собі інформацію про мету та основні складові Програми «Лідерство для молодих бібліотекарів», організованої «Творчим центром ТЦК» і програмою «Бібліоміст» за підтримки Ради міжнародних досліджень та обмінів (IREX). Також розповідь про навчальний візит до публічних бібліотек Латвії, мету стажування, отримані нові професійні знання та досвід.

Крім того, було візуально представлено фото сучасних приміщень публічних латвійських бібліотек, автоматизацію процесів самообслуговування. Діяльність Латвійської Національної бібліотеки та її нове приміщення, яке ще називають «Замок світла».
На завершення виступу відбулася жива розмова з колегами бібліотеки в форматі «питання-відповідь», що дало змогу поглибити інформацію по темі презентації.

Немає коментарів:

Дописати коментар